FIRA DE L'ARRÒS POBLER, 28 i 29 de novembre



FIRA DE L'ARRÒS POBLER, 28 i 29 de novembre 2015.

Des de temps immemorials, les fires, han estat i segueixen sent, grans aparadors i punts de trobada comercial. Ens donen l’oportunitat de crear sinergies i contactes que dinamitzen i estimulen el teixit econòmic d’un poble. Per això, enguany hem volgut renovar la temàtica, convertint l’arròs pobler en fil conductor d’una nova fira.
La Fira sempre ha estat una de les nostres grans celebracions anuals. La Fira de l’arròs pobler té com a objectiu promocionar el nostre poble, la nostra gastronomia i fomentar el creixement econòmica de sa Pobla.
Som ben conscients de la situació econòmica actual, per això, ara més que mai, cal ser positius i treballar en polítiques d’activació comercial que millorin l’economia del nostre poble. Cal optimitzar al màxim els recursos i entre tots donar un nou impuls a sa Pobla.
Volem aprofitar per agrair a totes les empreses, entitats i particulars que han fet possible l’elaboració d’aquest programa ple d’actes i novetats.
Poblers i pobleres, mallorquins i mallorquines, visitants, vos convidam a sortir al carrer i a gaudir del programa d’actes que hem organitzat. Vos desitjam que passeu una molt bona FIRA DE L’ARRÒS POBLER!
Molts d’anys i salut!
 

Share on Google Plus

About grant williams

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment